Τι κάνουμε…

Η εκτύπωση και φωτοαντιγραφή  μικρών και μεγάλων διαστάσεων  είναι η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας μας προσφέροντας  άμεσες  και οικονομικές  λύσεις  στους πελάτες μας.

Πώς το κάνουμε…

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από τα πιο σύγχρονα και παραγωγικά μηχανήματα  στοχεύοντας πάντα στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας  εκτύπωσης ασπρόμαυρης και έγχρωμης στους πιο σύντομους  χρόνους  παραγωγής.

Η φιλοσοφία μας…

Η φιλοσοφία μας είναι η άμεση ,φιλική και ποιοτική εξυπηρέτηση  των πελατών μας κερδίζοντας  έτσι την εμπιστοσύνη για την ανάθεση των εργασιών  σας  στοχεύοντας να γίνουμε ο καθημερινός  σας  συνεργάτης

Ποιοι είμαστε…

Η Xerograf ιδρύθηκε το 2000  στην περιοχή του Γαλατσίου και δραστηριοποιείται στον χώρο της ψηφιακής εκτύπωσης και φωτοαντιγραφής

To ψηφιακό κέντρο μας εξελίσσεται  συνεχώς ακολουθώντας την πρόοδο της τεχνολογίας παρέχοντας στους πελάτες της  ολοκληρωμένες  λύσεις στις εκτυπωτικές και μετεκτυπωτικές τους εργασίες.

Και σήμερα η εταιρεία μας στεγάζεται  σε έναν  σύγχρονο ιδιόκτητο χώρο 200τμ προσφέροντας έναν άνετο και φιλικό χώρο στους πελάτες της .

Created By ADS Solutions ©2019